Besök i Boston och segling!

Den här bloggen är jag visst inte så bra att uppdatera men det blir ett litet inlägg nu och då. 

Jag kan inte förstå att det redan är slutet på April och våren redan är här, den här vintern har liksom riktigt aldrig kommit och helt plötsligt är det sommarvärme i Lancaster! Körsbärsblommorna blommar och flipflopen är avdammade efter månader längst in i garderoben.

Stora saker har hänt under vintern, en ny båt har köpts och vår pärla Arcturus är nu till salu i Sverige. Det känns väldigt ’bitter sweet’ för hon är verkligen fantastisk och vi har så många härliga minnen med henne. 

Så här glad är jag efter 20 km löpning i underbara Boston!

Förra helgen spenderade jag några dagar uppe i Boston, jag hälsade på familjen jag jobbade som au pair för och min kompis Johanna som jag lärde känna då var på besök. Som vanligt var det kul att träffa familjen igen och det är lite som ett andra hem, jag hittar i köksskåpen och den röda mattan upp mot mitt au pair-rum ligger fortfarande kvar! Jag passade även på att ut och jogga 20 km tillsammans med resten av Boston. Då det bara var drygt en vecka kvar till Boston Marathon kändes det som att hela stan var ute och tränade. Inte mig emot, 18 grader och sol, kan det bli bättre? Johanna och jag hade sen en mysig söndag inne i stan, vi strosade runt, mumsade glass, lapade sol och laddade batterierna i vår mysiga stad!

Våra vänner Tom, Rodney och Jim som hjälpte oss att segla ner båten till Annapolis!

I måndags tog jag bussen ner till CT för att träffa Andy som jag inte sett på flera veckor. Andy, Dennis och några vänner hade åkt upp till nya båten som vi döpt Isbjörn för att segla ner henne till Annapolis. Vi lämnade CT strax innan lunch på onsdagen och hade en fantastisk segling ända till vi kom till Delaware Bay, då tog vinden slut och vi körde motor nästan hela vägen till Annapolis från Cape May. Vi hade dock tur och vinden kom tillbaka lagom när vi kom in till Annapolis och vi kunde segla in i hamn.

I helgen är det båtmässa i Annapolis och vi har en heldagsföreläsning på lördag för deltagarna i eventet ARC DelMarVa. Sedan kommande vecka åker jag ner till BVI för att jobba på event, flyger direkt vidare till Bermuda och efter en snabb mellanlandning i New York flyger jag till Sverige för bröllop och en månad i Sverige. Så från och med idag kommer jag spendera sisådär två-tre nätter i huset fram till slutet på Juni… Galet!

Kram på er alla!