Söker tävlingspartner till Sthlm Swimrun 13 Juni

Simtur i skärgården under förra årets semester, 12 grader i vattnet!

Hej,

Som ni alla säkert redan vet heter jag Mia. Jag är nu på jakt efter en parter till årets Sthlm Swimrun som går av stapeln den 13 Juni 2015. Andy och jag skulle ha kört tillsammans men fick ett jobb han inte riktigt ville tacka nej till. Så nu står jag utan partner till sommarens tävling.

Är du intresserad, skicka ett mail till mig på karlssonmaria1@gmail.com

Känner du någon kompis som kanske kan vara intresserad, skicka den här länken till dem.

Vad & Var: Sträckan består av 21 km trail och 3.8 km simning och anordnas i skogarna, sjöarna och vattnet kring Norra Djurgården. Många upp och nergångar i vattnet längs banan, se kartan längst ner.

Mitt mål: Mitt mål för Sthlm Swimrun är att ha riktigt kul, jag är mindre fokuserad på prestation, och mer fokuserad på att ha en riktigt kul dag (jag kan dock erkänna att jag är en ganska så inbiten tävlingsmänniska så det ska mycket till om jag inte ger allt).

Efter målgång på Sthlm Marathon 2011

Vad jag förväntar mig av dig: Jag förväntar mig från dig som partner att vi kommer stötta varandra under dagen och då det är en partävling kommer vi ju köra loppet tillsamamns. Jag förväntar mig att du har tränat inför loppet så vi kan genomföra det utan att få ont eller skada oss(pga av för lite träning). Du ska kunna simma frisim, men behöver inte vara särkilt snabb. Du har en egen våtdräkt (kort våtdräkt rekommenderas) och annan utrustning som krävs till loppet (inte helt säker än vad det ska vara). Jag vill även att du betalar halva anmälningsavgiften.

Uppladdning: Jag bor i USA men kommer hem till Sverige i slutet på Maj. Jag springer Sthlm Marathon den 30 Maj och sedan blir det att återhämta mig till själva Sthlm Swimrun. Jag kommer att träna lite simning under våren, och löpningen tränar jag inför maran. Förhoppningsvis kan vi träna ihop oss en gång innan själva loppet.

Mitt löptempo är ca 6 min/km när jag springer längre, och simning tror jag att jag är ganska så hyfsad på. Jag har mer erfarenhet av pool än öppet vatten, men ska försöka hinna med att både träna i pool och öppet under våren för att fräscha upp tekniken och fysiken.

Mina tidigare meriter:
Simning – Simning var min sport tills jag slutade gymnasiet. Bästa meriter är att jag deltog i ett par JSM på 50 m fritt. 

Löpning: 
2009 Premiärmilen: 49.04
2009 Sthlm Marathon: 4.17.20
2011 Sthlm Marathon: 4.06.59
2012 Baltimore Marathon:4.27.10
2013 Vansbro Trail marathon 43km: 4h 44min
2013 Wineglass Marathon: 4.22.42
2014 Helsingborg Marathon: 4.12.18

Triatlon: 
2010 Half Iron Man, MD, USA

Mer information on själva tävlingen hittar ni på deras hemsida: www.stockholmswimrun.com 

Är du intresserad, skicka ett mail till mig på karlssonmaria1@gmail.com

Bansträckningen för Sthlm Swimrun 2015