Semestern har lidit mot sitt slut

Solnedgången i Mälaren sista kvällen innan semestern var slut...

Då har vår långa och sköna semester lidit mot sitt slut. Arcturus har nu kommit till sin vinterhamn i Västerås och jag och Andy är hemma i Dunderbo och börjar idag jobba igen.

Semestern har varit alldeles fantastisk, vi har seglat, sprungit, simmat, träffat härliga människor och framförallt haft det lugnt och skönt och laddat batterierna inför den hektiska hösten som väntar oss!

Seglingen från Visby tog oss till Nåttarö som jag skrev om i tidigare inlägg. Sedan seglade vi den korta biten över till Ålö där vi planerade vår "längre" löptur. Det blev 27 km och vi sprang så långt vi bara kunde till toppen på Utö och vända sedan tillbaka, handlade på ICA och sprang hem igen. 27 km som sagt. En långdragen förkylning ligger fortfarande och spökar hos mig, inte att jag är riktigt förkyld utan bara lite snuvig på morgnarna och lite extra trött när jag springer. Försöker hålla igång med lugn löpning och hoppas på det bästa :)

Innan vi seglade in till Sthlm i helgen bar det först av till Sandhamn. Lite skillnad mot förra året då jag var där med Lisa och Karin strax efter midsommar. Då låg båtarna packade som silllar i hamnen och nu var vi bara ett per stycken. En av dagarna i Sandhamn regnade det så vi myste inne på puben och spelade kort och satt uppe på hotellet (som var nattklubb när jag var där förra året) och drack kaffe. Vi stannade även till vid Runmarö och träffade våra nyfunna vänner Edmund och Rebecka, fantastisk middag och tillsammans med dem och sina vänner som var på besök och så klart en joggingtur längs ön innan vi seglade in mot stan.

Helgen spenderades i Sthlm, Andy långsprang och jag träffade kompisar. Jag älskar verkligen Sthlm, det blev en sista löptur runt Djurgården i söndags morse innan vi seglade in i Sthlm. Jag skulle flytta till Sthlm imorn och det bara passade med allt annat!

Nu är båten som sagt i Västerås och vi hemma i Dunderbo. Vårt sista morgondopp för säsongen är tyvärr taget och vi har många fina minnen att se tillbaka på när vi är tillbaka i USA i höst. Fina svenska sommar!