Gotland!!

Fin strand vid Ihre som besöktes under cykelturen på Gotland

Semestern fortsätter på Arcturus och vi har nu kommit till Gotland. Vi hade en ganska så bra segling hit med tanke på omständigheterna. Vinden skulle vara sydlig hela veckan men i måndags eftermiddag såg det ut att svänga lite åt väster så vi lämnade Fjärdlång i den svenska skärgården i måndags eftermiddag. Vårt vindroder 'Sune the driver' körde hela vägen ner och jag o Andy växlade mellan att sova och ha vakt. Vi kom in till Lickershamn på nordvästra sidan av Gotland strax efter åtta på morgonen. Imorgon eller på lördags planerar vi att segla vidare till Visby. 

Gotland är verkligen helt fantastiskt, och det är inte helt fel att vara här i slutet på säsongen. Igår hyrde i cyklar och med trots att vi cyklade vägen mellan Visby och Fårö var det knappt några bilar, jag kan tänka mig att det är lite annorlunda under Juli månad då vägarna är fulla med bilar och husvagnar. 

Idag har det regnat som omväxling men ganska så skönt, vi har tagit det lugnt och Andy har fixat ett par saker på båten. Semester är ganska så skönt måste jag säga! :)