Sverige i sikte...

Sverige i sikte! I skrivandes stund sitter jag på flygplatsen i New York och väntar på flyget hem till Sverige! Det ska bli så himla skönt att komma hem, andas frisk luft igen (syster hotade dock med värmeböjla hemma nästa vecka, för mig kommer det nog att kännas som svala sköna dagar efter den här hettan!), träffa familjen, vänner och bara vara ”hemma”.

Rory vid starten i Newport

Det känns knappt som att jag hunnit landa, i lördags kväll kom jag hem från Bermuda och idag runt lunch åkte jag igen. Vi deltog i Newport to Bermuda race, en 650 nm lång hanvstävling på båten SleiJride. Seglingen var helt fantastiskt. Tyvärr har jag inte så många bilder att dela med mig av dock, eller jo det har jag iofs, men då måste ni åka till Bermuda och leta efter ett gult pelican case som ligger o guppar någonstans ute på vattnet med min kamera i sig. Som vanligt hade jag knäppt en massa fina bilder och för att inte missa målgången hade jag kameran ute i sittbrunnen och vips så flög den ut i havet och försvann, jag såg den flyta iväg..... Mycket arg är jag på mig själv som ni kanske kan förstå, dels för bilderna men även för min älskade lilla kamera.

Hursomhelst, vi placerade oss väldigt bra, 9 av 15 i vår Class, och 20 av 96 totalt. Vi hade nybörjare med oss, ”vita segel” jämfört med tävlingssegel hos de flesta båtarna och inte ens möjlighet att ladda ner väder för att kunna lägga taktik..

Bermuda var fantastiskt som vanligt, men kan säga att April är rätt tid att åka dit. Så här års är det VÄLDIGT varmt! Vi hyrde moppar under fredagen och åkte runt, simmade i havet,, mumsade på medpackade baguetter och avslutade kvällen med att simma i poolen och grilla färsk fisk (som vi köpte på vägen hem) hos våra vänner Tom o Darlene som hyrt en lgh.

I lördags kom jag hem till Lancaster och i söndags var det upppackning och tvättning för hela slanten, fixa fint i huset inför sommaren och dra loss lite ogräs i rabatterna som växt till sig... På kvällen åkte jag hem till ett par vänner som firade födelsedag. Alla gäster hade med sig en rätt och så grillades det, supergott och jättehärligt att bara sita på deras gräsmatta med en öl i handen och glömma bort allt jag skulle hinna med innan jag skulle åka.

Idag sprang jag runt som en virrig höna innan taxin hämtade mig vid tolv. Jag glömde knäppa bilder på mina fina solrosdjungel som växt till sig i trädgården, vi får se vad mer jag glömt? Jag glömde iofs min matpåse på tåget med macka o frukt vilket är lite irriterande för det finns knappt något att äta här på flygplatsen..

Jajja, imorn är jag hemma och pappa har lovat att hämta mig på Arlanda! Vi ses snart!