'Vår lilla strand'

Bermuda. Det är nu tredje gången jag besöker denna fantastiska plats. Vi befinner oss i den mysiga staden St. George's, vi är här med World Cruising Club och jobbar med eventen ARC Europe och ARC USA. Sju båtar seglar över från USA, 26 båtar från BVI i Tortola där vi var förra veckan . En av båtarna kommer att segla härifrån till USA's östkust medan de övriga 32 båtarna seglar vidare mot Azorerna och Europa. 

Medan de är här kommer vi ordna flera 'happy hour', skattefri påfyllning av diesel (mångas höjdpunkt, iaf båtägarna), Luau Party på lördag och fish fry med prisutdelning på lördag. Vi möter alla båtarna när de kommer in till Bermuda, ger dem ett 'welcome pack' med information och en kall dark & stormy drink som är signaturdrinken i Bermuda. Sedan hjälper vi dem att lägga till antingen vid St. Georges Dinghy och Sports Club där de flesta av våra partyn håller till, eller så lägger de till nere i stan som är ca tio minuters promenad från klubbhuset. 

Det är jag, Andy och Lyall som är här och jobbar, så halv styrka från BVI där vi har sex som jobbade. Det kommer vara mycket att göra men då vi jobbat tillsammans på tidigare event kommer det nog flyta på mycket bättre än första gången vi var här. 

Än så länge har vi haft lugna dagar, bara en båt har kommit in sedan vi landade i måndags. Från och med idag (torsdag) kommer vi ha flera båtar komma in varje dag och vårt program med festligheter börjar redan imorn.

Jag och Andy har passat på att njuta av våra tidiga och lugna morgnar med två fantastiska morgnar i rad. Dagarna har börjat dagen med att dricka en kopp kaffe i vår mysiga lilla trädgård där vi bor, igår morse blev det dock kortlivat då det snabbt började regna. Vi hade dock bestämt redan kvällen innan att vi skulle ut och jogga så joggingskorna åkte på och vi gav oss ut i regn och åska på en 30 minuters runda. Regnet hade börjat avta mot slutet av rundan och vi stannade till vid en liten strand på vägen hem och morgondoppade oss. Även imorse blev det kaffe i trädgården, joggingtur och morgondopp, temperaturen i vattnet skulle jag kalla "svalkande" :) Vi njuter av varje sekund här och vet sedan tidigare event att så fort båtarna kommer så går tiden i rasande fart, det gäller att ta vara på varje sekund! :)

Här i Bermuda har vi hyrt cyklar hela veckan. Andy är här på väg hem från vårt morgondopp, ännu en mysig liten strand bara några minuter från huset.

Här i Bermuda har vi hyrt cyklar hela veckan. Andy är här på väg hem från vårt morgondopp, ännu en mysig liten strand bara några minuter från huset.

Morgondopp vid 'vår lilla strand' två dagar i rad!