Event i Nanny Cay

Vi har ni varit i Nanny Cay halva tiden. Det är torsdag och jag sitter med en kopp kaffe i handen och ska snart stora upp till kontoret för att börja jobbdagen. Vi har ett riktigt härligt team här iår, och det känns verkligen att vi är en extra mot förra året!

Jag har försökt ta vara på mina morgnar här, har jag i0tne tränat eller varit ute och sprungit (bara två gånger i värmen!!) har jag iaf varit nere och svalkat mig i havet. Stranden ligger bara ett par minuter från hotellet där vi bor! Igår hade vi 'safety day' med flare demonstration och liferaft deployment i poolen. Till kvällen var det beach volleyboll och ikväll redan farewall dinner. Strandbaren hade bara en gammal fotboll så Nicky åkte in till stan och inhandlade en riktig boll. Hon lyckades hitta en efter några turer runt stan vilket var tur, med en fotboll hade det nog inte blivit särskilt långlivat spel :)

Ha det så gott alla därhemma!