Fullt ös...

 Som vanligt är det mottot "fullt ös medevetslös" som fyller vårt liv just nu. Det ena efter det andra, men vi tycker ju om att ha fullt upp och sitter sällan still så vi är ganska så nöjda just nu. 

I lördags åkte jag och Andy ner till Annapolis, som vanligt kom vi iväg ganska så sent och kom inte ner förrän sent på kvällen. Andy träffade sin gamla vän Tiffany och de bestämde joggingdate redan vid åtta på söndagsmorgonen. De jobbade tillsammans när de båda bodde i Annapolis och joggade ofta tillsammans, de har inte setts på flera år så jag lät dem 'catch up' och jag gav och joggingskorna stack åt ett annat håll. Jag mötte dem sedan på ett fik vilket var mysigt, har inte sett Tiffany på många många år!

Tortuga lämnar Annapolis Söndag eftermiddag

Anledningen att vi åkte ner till Annapolis var att vi skulle hjälpa en karl att köra hans båt ner till Elisabeth City, denna gång en motorbåt vilket var lite annorlunda för oss, vi är ju vana med segelbåtar! Det blev en fyra dagar trip, vi kom inte iväg från Annapolis förrän vid tre och klockan nio la vi ankare nere i Salomons. Lång dag måndag då vi åkte hela vägen från Salomons till Deltaville men väl där träffade vi Andys kompis Tom och hans fru Darlenee, hängde på deras båt i flera timmar och smaskade hummus coh drack öl. Tisdag åkte vi ner till Portsmouth, vi kom dit sen eftermiddag och jag o Andy klämde in en joggingtur innan Drew som ägde båten bjöd ut oss på en underbar tapasrestaurang. Massa gott vin och massa god mat! Mumma!

Onsdag morgon var vi upp tidigt och begav oss söderut till Elisabeth City, via Dismal Swamp genom ett par slussar och genom några broar. Superhärlig dag! 

Vi är nu nere i Charlotte för att fira Blake (Andy's kusin) och Jen's bröllop. Igår kväll var det fest på en irländsk pub och idag har jag strosat runt med Andys vänner och familj i Charlotte som är en förvånansvärt mysig stad! Småstadskänsla vilket jag gillar!

Ikväll är det bröllop och imorn mysbrunch innan alla åker tillbaka hem! Vilken vecka!