Nanny Cay, BVI

Nu är jag tillbaka i Nanny Cay för att jobba på starten av ARC USA och ARC Europe. ARC USA är eventet som seglar tillbaka till USA från BVI, många som seglade ner till Caribbean för vintern seglar nu tillbaka hem för att spendera sommaren på hemmaplan. ARC Europe seglar istället till Europa, via Bermuda och Azorerna. För ett par år sedan seglade jag och Andy med Kinship i ARC Europe vilket var en helt fantastisk resa.

Det är som vanligt kul att komma tillbaka hit till Nanny Cay och vara på plats, träffa gamla vänner som vi nu jobbat med i många år, nya jobbkompisar och flera deltagare som jag känner igen från tidigare event. Det känns verkligen som att komma hem här nere, och Sam som har hand om hotellet gav mig ett rum med kök, tror hon känner mig vid det här laget. Andy är kvar i USA och ställer ut på en båtmässa över helge. På måndag åker han till Portsmouth för att ta hand om båtarna som startar ARC Euorpe där. Den 5:e flyger jag och Lyall från BVI till Bermuda och träffar Andy som kommer vara där och jobba med oss. Mycket flyga o fara!

Imorse passade jag på att kliva upp med tuppen (Tupparna här nere börjar gala redan vid fem-sex) för en morgonjogg och dopp i havet. Jag var beredd på att det skulle vara varmt, men så här varmt, ojojoj! Svetten rann och magen krapade efter ungefär fyra o en halv minut, men det blev kanske en 25 min jogg iaf. Efter det så drog jag på bikinin ooch tog ett dopp i havet, mycket välbehövligt! Klockan är nu kvart över sju och vi ska inte smalnas för frukost förrän vid nio, vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan dess :)

Om det inte hade varit så fuktigt och varmt, vilken fin jogg det skulle kunna vara!

Om det inte hade varit så fuktigt och varmt, vilken fin jogg det skulle kunna vara!