Finbesök i staterna

Idag vaknade vi upp till ett tomt hus här i Lancaster, mamma och pappa har varit på besök från Sverige de senaste två veckorna och är nu hemma i Sverige igen. 

Vi har haft några riktigt härliga veckor tillsammans och jag tror mamma o pappa verkligen har uppskattat sin semester. Första helgen blev det födelsedagsfest hemma hos Dennis som fyllde tidigare under veckan. Mamma och jag lagade en massa god mat, bakade bröd och tårta och det var jättekul att ha sällskap i köket! Vi hälsade på Andys farmor o farfar och såg farfars tågbana, promenerade längs med ån och spelade minigolf vid Schells.

Vi har även hunnit med åka omkring i området där vi bor, vi stannade till på massa loppisar, möbelsnickerier, fik och till mammas stora lycka både garnbutiker och en vävstuga :) En eftermiddag åkte vi på en Amish farm tour och besökte en gård, pappa var mycket nyfiken och hade kunnat stanna hela dagen och kikat runt.

Det största projektet under tiden de var här var nog ändå vår uteplats som vi designade, inhandlade material till och byggde. Detta kommer jag skriva om i ett senare inlägg. 

Då Andy och jag jobbat under tiden de varit här har mamma o pappa strosat runt i stan på egen hand. Vi har skickat in dem för att handla på den lokala marknaden och jag tror nog att de besökt ett o annat fik under deras promenader. Mamma har så klart även stickat en massa och även lyckats få "stickbränna" av att sitta med böjda armar i solen :)

Även om vi har jobbat känns det som att även vi har fått lite semester! Under påskhelgen hade vi verkligen kanonväder och medan vi byggde uteplatsen tillsammans med pappa lagade mamma världens godaste påkbuffe som vi sedan kunde avnjuta i de nyinhandlade (begagnade) trädgårdsmöblerna på den nya uteplatsen. Vi var ner till bryggeriet och provade öl, åt sushi och sista dagen tog vi med dem på vår favoritrestaurang Himalaya och åt indisk buffe. Igår lämnade vi av dem på flygplatsen och för ett par timmar sedan kom de hem till Dunderbo. Tack för en härlig 'semester' mamma o pappa! :)