Sommarvärme

Så nu har även våren slagit till med full kraft. Efter en lång helg då regnet bara öst ner (så mycket att vi upptäckt att det läcker i i badrummet, det är bonusen med att flytta in i ett hus från 1867!), har nu våren och solen kommit. Men inte lite lagom dos, så där när det värmer när man sitter mot husväggen, utan vi har nu riktig svensk sommarvärme. 

Dagen firades med att pyssla och snickra vidare med mina projekt till huset (bilder kommer senare) och utforska den närliggande parken där vi bor i joggingskor. För första gången hade jag shorts o t-shirt och när jag kom hem vid klockan sju var termometern fortfarande 20 grader!

Jag njuter för fulla muggar och hoppas det håller i sig när mamma o pappa kommer på besök om drygt en vecka!

20 grader klockan sju på kvällen!!

Det slog mig just att det är 1:a April idag så egentligen borde jag dra till med ett riktigt Aprilskämt, men det spar jag till nästa år. Jag ska nu in och läsa tidningarna och se vad de har kokat ihop :)

Kram på er alla!

Solen går ner bakom träden, på vår bakgård blir det inte någon morgonkaffe i solen, däremot har vi ju eftermiddags o kvällssol vilket inte är helt fel!