Har våren kommit?

Det låter verkligen som att våren har kommit till Sverige, krokus blommar, knoppar på träden och många verkar fått vårkänslor. När jag var hemma tyckte jag snarare att det kändes som höst, gråa novemberdagar utan sol och bara en dag med snö. Detta gjorde dock inget för mig, jag var inte hemma för vädret utan för att hälsa på nära och kära.

Sverigebesöket gick som vanligt väldigt fort och tyvärr hann jag inte med att se alla jag ville, det får komma till sommaren. Jag hann dock med att åka till Göteborg ett par dagar och se hur lillasyster Lisa har det där nere, jag var ut på en joggingtur i "hennes skog", hon tog med mig och klättrade och jag myste med Mimmi och Björn nere på stan. 

Nu är jag tillbaka i USA och våren har på ett sätt även kommit hit. Vi har fortfarande en massa snö, men igår värmde solen så mycket att all snö smälte på taket och jag var ute i vårjackan! Solen sken och det var väldigt härligt måste jag säga. 

Här kommer lite bilder från min joggingtur hos Dennis, jag var hem till honom i söndags och hälsade på Andy's kusin Ashley o lillkillen Harrison. 

Den här veckan är Andy ute i Colorado o åkte skidor med grabbarna, jag är hemma och har stora planer för huset och en massa roliga husprojekt på gång, bilder kommer senare (om det blir lyckat förstås :) )

Ha det så gott!