VinterSverige

Som ni många redan vet är jag hemma i Sverige och hälsar på och även om tiden har gått fort har jag faktiskt mer än halva tiden kvar.  Nya granne hade hissat sin amerikanska flagga och välkomnade mig, vilken tanke!

Andy är nere och seglar med sin pappa, de började resan nere i St. Lucia e där han lämnat båten över vintern, stannade till i St. Croix och är nu på väg mot Bahamas. Det var första gågnen Andy var i St. Croix och han älskade den ön, jag hoppas att jag kommer dit en dag. De seglade ut i tisdags från St. Croix och jag har inte hört något än men jag antar att allt är bra med dem!

Jag är som sagt hemma och har det gott. Tack Carro och Martin som gift sig så jag fick en anledning att komma hem. Jag var på ett fantastiskt vackert bröllop förra helgen och träffade både gamla och nya vänner, kul!!

Jag har även hunnit med att vara i Uppsala och mysa med Johanna, hängt hos syster och varit barnvakt åt Tilde och Emil, mumsat bananpannkakor med Lisa och Karin i Sthlm, hälsat på mormor i Köping och lustigt nog sprang jag på min gamla vän Malin på ica-parkeringen. Inte ofta jag är i Köping, men de få gångerna jag är där springer jag lustigt nog på Malin, jag tror hon och jag måste ha någon slags inbyggd magnet! :)

Tyvärr har det ju inte varit någon snö hemma men imorse när jag vaknade hade vi äntligen ett täcke ute på backen och i träden!

Tyvärr har jag inte min kamera här men jag lånade Andys gamla och var ute en stund imorse och knäppte superfina bilder i trädgården :) När jag kom in och skulle titta på bilderna visade det sig att det inte hade varit något minneskort i kameran, så ingen bild hade fastnat. Sedan ville inte mitt andra minneskort jobba tillsammans med kameran så det blev inga fina bilder med den. Det kanske är en anledning att vi inte använder den och att den ligger hemma i Sverige?

Det blev iaf några bidler med min kamera, men inte i närheten av vad de andra kunde ha varit. Det är en så otroligt stor skillnad mellan en bra och en dålig kamera, färger, bilder ja det går inte ens att jämföra! :( Nästa gång får min Pentax följa med, även om den inte får plats i väskan!