Strandhäng i St. Lucia

St. Lucia är som vanligt riktigt härlig, mycket jobb men även tid att hitta på saker då vi har ledig tid. Idag har vi jobbat 08-14, vi hade en svensk båt som kom in lagom när vi började, Sanuk heter den och hade visst ’Arga Snickarn’ ombord enligt min svenska kompis Oscar som jobbar med oss.

ARC kids på väg till St. Lucia Yacht Club :)

St. Lucia Yacht Club har även ordnat ’kids club’ idag, en dag för alla barn på stranden, segling och bus. Jag var ansvarig för pricka av alla och se till att de kom med i rätt buss, 29 härliga kids! Det är härligt att se hur kul alla barnen har här nere, de springer bryggorna upp och ner och leker, även fast de inta pratar samma språk har de kul tillsammans, de äldre tar hand om de mindre och även om de sitter inne i båten ibland framför paddan får de verkligen se världen med andra ögon! Häftigt tycker jag!

Jag och Andy har hunnit med att ha två lediga dagar här nere, första dagen tog vi bilen och åkte söderut i jakt på ett vattenfall som vi tidigare inte hittat. Den här gången lyckades vi, dte var ett par km in i skogen och förra gången hade vägen rast in så vi kunde in ta oss dit. Riktigt härlig, jag o Andy var de enda där så vi både simmade och badade i fallet :) Efteråt åkte vi ner till den närliggande byn och tog en öl, vi blev inbjudna på en bar och hade en intressant konversation med en gammal polis som nu har en egen bar och var mycket stolt över sitt sound system som han nyligen installerat :)

I förrgår var vi även lediga och efter att ha sovit till tolv (vi jobbade mellan 02-08 morgonen innan) gick vi över till östra sidan av ön, till en strand som heter Cas en Bas. Jag och Andy promenerade längs stigarna och mötte en en skock med hästar, mycket snälla var de och vi klappade många :) Våra kompisar Tom o Claire kom över lite senare och drack en öl tillsammans innan vi åkte tillbaka hem.

Det finns en indisk restaurang här i närheten av hotellet som jag och Andy alltid går till när vi är här nere. Igår var det managers party i marinan och vi hade en båt som kom in precis till åtta. Efter ett snabbt ombyte hann vi lagom upp till restaurangen för att äta innan de stängde! Yey!

I eftermiddag är vi lediga, Andy ska nog ut på en joggingtur men jag stannar nog hemma, att springa i över 30 grader värme när solen bränner går verkligen inte för mig! Vi har hunnit med ett par joggingrundor på morgnarna och det får räcka för mig! Så klart avslutar vi alltid rundorna med en kokosnöt och fortsätter dricka det hela dagen så det sprutar ur öronen.