Välkommen Hem!

Välkommen hem till oss! 

12 Plum st.jpg

Jag och Andy har nu ett eget hus! Inte en lägenhet, inte hyres utan ett alldeles eget hus med oljepanna i källaren och en liten trädgård :) Staden heter Lancaster och vi är nöjda som aldrig förr.

Inflytt skedde på nyårsafton och nyårsfesten bestod av inflytt, uppack, tapas och fyrverkerier! Vi har hunnit med att skotta snö, byggt en ram till vår säng, gjort en egen kompost, ramat in ett par fotografier, inhandlat dörrmatta och mycket annat. Än är det mycket kvar att göra innan det blir riktigt hemtrevligt, men vi trivs!

Vi kan promenera till gymet, till tågstationen, till Central Market )äldsta farmers market i USA), matbutiker, parker m.m Dessutom bor vi i "Historic District"...

Bilder kommer snart att läggas upp, men så länge får ni nöja er med vår addres (som ni vet älskar jag att få vykort, så är ni på semester, eller helt enkelt känner för att skicka oss ett kort eller brev, packa ner vår address och lägg något kul på lådan!)

Mia & Andy

12 N Plum St

Lancaster, PA 17602

USA

Kram på er alla!