Tillbaka i staterna

Andy och jag har nu landat i USA. Eller rättare sagt, vi landade drygt tre timmar försent vid JFK natten mellan måndag och tisdag, jag med en hel flygresas sömn i bagaget. Mentalt känns det som att jag har landat ungefär nu, mycket att ta tag i när vi kom hem och dagarna har flygit fram.

Min jobbiga förylning börjar sakta men säkert att lägga sig vilket känns skönt, dock har hostan nu tagit över vilket gör det lite jobbigt att sova om nätterna. Marathon är om en och en halv vecka o med tanke på att första löpturen på två o en halv vecka var igår kan jag nog inte räkna med någon rekordtid. 

I helgen är grabbarna nere i Annapolis o seglar och jag stannar hemma o tar hand om huset. Igår var jag som sagt ut o sprang o idag har jag fixat en massa i trädgården. Jag har dock svårt att först¨att det r September, löven börjar ändra färg men jag har fortfarande shorts o t-shirt och svettas... Längtar efter jeans och en sjal! :)

Jag suger fortfarande på minnenea från sommaren och njuter av varje sekund de spleas upp i huvudet. Vilken fantastisk sommar vi har haft, Sverige levererade över förväntan! Vi har nu mycket att se fram emot denna höst med jobb, båtmässa, C1500 och två månader i Caribbean. Sedan blir det besök i Boston i Januari och förhoppningsvis hem en sväng i vinter.. Det kommer gå fort!

Vårat stackars persikoträd, tyvärr ska det inte trimmas förän till vintern.. Behöver nog lite omsorg!

Kram på er alla!