Långhelg i London

Förra helgen var en av de bästa, jag fick umgås med mina kära simtjejer under en långhelg i London. Det visade sig inte vara det lättaste att få till en helg tillsammans, Anna har varit uppe i Norge och jobbat hela sommaren, Ida har just börjat ett nytt jobb, Ekis har varit nere i Turkiet o nyss flyttat till Sthlm o Sara håller till i London. Men alla lyckades just denna helg och det var fantastiskt!

Det var länge sen jag känt mig så hemma, skrattat så tårarna sprutar och fem tjejer tjattrar i mun på varandra! Sara var en alldeles utmärkt guide och hade späckat schema! Vi var upp till Camden o strosade runt på prylmarknaden, hann med att shoppa, åka tub, dricka te på en pub, va ute på klubb till halvsex (när hände det sist... :) ), ansiktsmask, smink, filminspelning och en hel massa myyyys! :)

Tack mina underbara och alla andra fina vänner för att ni finns, det är tack vare er som livet är så härligt! Åh vad jag kommmer sakna alla när vi imorn åker tillbaka!