Ballongfärd

Tusen tack för en fantastisk bröllopspresent.  

Som ni vet var det ju ett tag sedan jag och Andy gifte oss, men några bröllopskarameller har vi sparat och sugit på. En av dem var en ballongfärd som vi fick av mina vänner Lisa, Johanna, Karin, Fia, Ulrica, Maria och Sandra. 

Den 2:a Augusti blev det äntligen av. Vi bokade in oss på en eftermiddagstur. Vi åkte till storstaden redan runt lunchtid och började eftermiddagen med en picknick framför slottet. sedan tog vi oss ut mot Nackaområdet där vi skulle mötas upp och sedan vidare med bil ända till Kungsholmen... Vindarna låg  på så att det inte blev en tur över Sthlm stad, tydligen är Bromma Flygplats ganska så kinkiga och man ska ha tur om det ska bli en stadsflygning.  

Vi fick vara med och packa upp ballongen, fylla den med luft och sedan hoppa i korgen för att åka iväg. Då ballongerna styrs av vinden åker man dit vinden tar en. Det var otroligt lungt och tyst uppe i ballongen och vi såg ett par rådjur nere i skogen. Vi flög över en mindre sjö och det var nästan så vi kunde röra vid vattnet. Mitt under flygningen såg vi ballongen framför oss vände och snart vände vindarna även för oss. Vindarna tog oss mot nya marker och kartan åkte fram hos ballongflygaren. Vi slutade bortom Kungsängen, mitt ute på en tistelåker ute på militärområde, ooops!

 Helt fantastiskt var det och jag hoppas att alla någon gång får prova på att flyga ballong, det är en väldigt speciell och underbar upplevelse! 

Tusen tack tjejer!