Tankar under veckan... Mot Bermuda

Gänget o jag sista kvällen i Tortola på Willy T. Jag, Andy, Kieran o Lyall. Photo by Kieran

Nu är det dags att packa väskan igen, eller rättare sagt, den är fortfarande packad. Igår tvättade jag igenom kläderna från Tortola och det är bara att packa i dem tillsammans med träningskläderna och annat som finns kvar i väskan...

I eftermiddag bär det av mot Bermuda för Atlantic Cup och ARC Europe. Båtarna är nu ute på havet, tror att Lone Star är den enda båten som har kommit in. Och så har vi fyra båtar som startar i Bermuda.

De här två dagarna hemma gick snabbt som vanligt, Dennis har varit nere på båten och börjat fixa den, så det är lite trångt med tre personer och en båt som är halft sönderplockad.

Jag hade sett fram emot en lång springrunda i Annapolis när vi kom hem men det har regnat syndafloder sedan vi kom hem så igår blev det en tripp till ett gym. Jag har en rolig sak att berätta... Det fanns en våg inne i tjejernas omklädningsrum och jag var nyfiken att se vad vågen skulle landa på. Det lustiga infann sig när jag insåg att jag var tvungen att lägga till 50 lb (ca 22.5 kg) från personen som vägde sig innan... Haha! Tur att jag inte har några större kroppskomplex!

Jag vill även passa på att bjuda på två underbara bilder från mina goingar Emil o Tilde hemma. Emil har nu börjat på fotbollsträning och syster vill inte vara sämre. (känner igen det där, när Frida o jag va små ville jag göra aaaaallt som Frida gjorde!!)

Ha det så gott allesammans, i veckan bjuder jag på lite fina Bermuda-bilder!