9 dagar i BVI

Igår natt kom jag o Andy hem från Tortola, BVI. En intensiv vecka då Atlantic Cup och ARC Europe startade, de flesta nu te på havet, majoriteten på väg mot Bermuda och en liten grupp på 7 båtar på väg mot Ft. Lauderdale genom Old Bahamas Channel.

Veckan där nere gick så snabbt att det känns som att vi knappt var där. I söndags öppnade vi kontoret, checkade in båtar i början av veckan, sprang runt och samlade in papper som de glömt lämna in till oss, Safety Day i onsdags följt av volleyboll på kvällen, Happy Hour under kvällarna, datainput och en massa annat.

Jag insåg en gång för alla att under veckorna då vi jobbar på event måste man lägga sitt vanliga liv åt sidan och inse att man inte hinner med annat än jobb. Vi träffades på kontoret vid halv nio varje morgon, och var inte klarjobbade förrän framåt åtta på kvällen. Men jobbet är riktigt kul och vi har träffat otroligt trevliga människor under vecka. Ser fram mot att se alla igen när de kommer till Bermuda!

Jag o Andy har som sagt ett Marathon om ganska precis två månader. Så klart försökte vi hinna med att träna en hel det där nere och i början av veckan blev det både löpning och styrka. I tisdags morse klämde vi in en 15 km runda, tror aldrig jag varit så varm och överhettad. 1 liter vatten hade jag med mig men det dracks upp och svetten sprutade.. Det blev även en simtur i havet vilket va skönt!

Här kommer lite fina bilder från veckan.