Veckan som gått....

Oj vad tiden går fort, har inte skrivit något på bloggen sedan den 17:e, men det känns som att jag uppdaterade i förrgår...

Så vad händer här borta..? På senaste tiden har många blogginlägg handlat om löpning och de kommande marathonloppet i Vansbro.. Om jag ska vara ärlig är det nästan det enda jag har gjort förutom att jobba och fixa med Dennis båt.

Efter att vi kom tillbaka från Bermuda har vi varit nere i Annapolis. Dennis har många olika projekt på gång gällande hans båt, ny autopilot, nya batterier och elektriskt system på båten. Masten är nere och Andy riggar om allt, bygger en ny furler och pimpar masten så att säga. Sojourner kommer vara en ny båt efter den här våren! Förhoppningsvis ska masten tillbaka i slutet av veckan och vi kan ut och testsegla.

Löpningen då... Sedan katastrofrundan i Annapolis för drygt en vecka sen känns formen helt plötsligt mycket bättre. Andy och jag sprang en 10 km runda i Annapolis och jag körde en 12 km runt Quiet Water Park på egen hand. Det har varit varmt och fuktigt, vilket inte är en bra kombination för mig. Jag har så svårt att springa när det är varmt, svårt att andas, svetten forsar och magen krampar. 

I lördags var det betydligt svalare och jag och Andy gav oss ut på en ny 26 km runda, den här gången runt Blue Marsh sjön som ligger i närheten. Farfar släppte av oss och vi sprang runt sjön och hem. Betydligt roligare än att behöva springa fram och tillbaka. Slingan runt sjön är för lång för att springa från huset, så det var kalas att farfar släppte av oss en bit på vägen. Perfekt temperatur och Andy och jag sällskapade! En liten orm hoppade vi över och jag skrek högt!

Banan- och Kokoskaka. Nästa gång blir det även några blåbär i smeten för att få en fin färg!

I fredags var det regn rusk och blåst här. Andy o Nate spelade golf under eftermiddagen och jag lagade en massa god mat och efterrätter! Dana o Ben, Nate, Dane o Katlin och deras lilla Lincoln kom över och grillade. Jag bakade en supersmarrig rabarberpaj (inte Andy o Dennis favorit, men den gick hem hos alla andra för den tog slut), och en god banan+kokos kaka innehållandes en hel burk vita bönor! Otroligt god och man kunde inte känna spår av bönorna! Vill ni ha recept så säg till! Igår lagade jag även brownies med en hel burk svarta bönor.. Vem trodde att bönor o efterrätter passade ihop... tack Anna för receptet och inspiration!

Idag var Andy ute och spelade golf med farfar. Andy spelade bra och fick 74, farfar spelade fenomenalt och fick 83. Hur många golfare lyckat slå sin egen ålder, en verklig bedrift! Jag bjuder på några fina bilder från förra året då Andy o hans farfar va ute o spelade.

Bilder från förra våren då Andy spelade golf med farfar och jag testfotade med nya kameran :)