After work i Bermuda...

Ofta ser jag bilder på facebook av vänner som sitter och smuttar på ett glas rosé efter jobbet och firar en bra jobbdag, after work... När jag ser dessa bilder blir jag smått avundsjuk och känner att åh vad kul det vore att ha kollegor att jobba med. Min kollega är Andy, vilket jag tycker är alldeles underbart, men ibland vore det kul att ha fler jobbkompisar...

Vi har nu kommit tillbaka från Bermuda och jag blir verkligen påmind varför jag gillar mitt jobb så mycket. Under event jobbar vi hårt och mycket och som jag skrev tidigare måste man helt enkelt lägga allt åt sidan och fokusera helt på eventet. Vi är upp tidigt och är ofta på kontoret innan klockan åtta, medan vi äter frukost tänker vi ofta och diskuterar dagen, vi jobbar hela dagarna och ofta är det event på kvällarna och kommer inte hem förrän sent på kvällarna, många kväller är det middag och sängen på en gång för att orka med nästa dag. Vi är verkligen allt i allo under eventen och gör alla möjliga jobb och omöjliga jobb ;)

En bra dag på jobbet! Båtarna seglar nu ut från bermuda och mot Azorerna!

Det är dock otroligt roligt. Vi jobbar tillsammans med vänner och äntligen har vi jobbkompisar. Kompisar vi känt under flera år nu tack vare eventen. I Bermuda var det Lyall och Kieran. Vi besöker underbara platser som BVI och Bermuda och lär känna folk på plats eftersom eventen kommer tillbaka år efter år. De som seglar är trevliga och intressanta människor som är duktiga att ge os komplimanger för hur hårt vi jobbar och hur mycket de uppskattar vårt jobb. vi är runt seglebåtar och blir ständigt inspirerade att segla vår egen båt till spännande platser...

I onsdags seglade båtarna ut från Bermuda och efter att vi packat ihop kontoret fixade vi vår egen after work. Det blev några drinkar i baren och sedan tog Brian med oss ut på en båttur...  Till kvällen tog vi våra vespor och åkte till Swizzle Inn och mumsade god mat! Jag måste säga att vi nog förtjänade detta efter en lång och hårt jobbande vecka! :)