9 km jogg i shorts o tshirt!

24 grader klockan 18!

Nu har våren kommit på riktigt, inget snack om saken.

Under förmiddagen gömde jag mig nere på mitt kontor, det är alltid mycket att göra efter helgen och jag hade ingen aning om vad som hände utomhus. När jag vid lunch tog med mig hundarna ut för att hämta posten fick jag faktiskt en lättare chock, det var VARMT ute! Jag hade en stickad tröja som snabbt åkte av och ersattes v linnet jag hade under!

Svettig men glad!

Så klart blev det en joggingrunda senare under kvällen, och klockan sex var det fortfarande 24 grader ute. Dennis satt ute och njöt med en kall öl tillsammans med hundarna och jag var ute och sprang. 

Jag tycker det är så svårt att klä sig under våren när man ska ut o jogga, kommer det blåsa kallt, har jag för mycket kläder på mig? 95% av gångerna jag ha r dessa tankar klär jag på mig för mycket och den väntade vinden är inte alls sval. Igår var det ingen snack om saken, shorts o T-shirt var det som gällde.

Jag tog även med mig kameran ut och letade vårtecken. Än är de tinte grönt, men med den härvärmen kommer det nog explodera i grönska de närmaste veckorna!

Vårtecken som jag hittade längs med löprundan, blommor, knoppar, fiskare och till och med en maskros!