Sverigebesök

Jag o Anna! :)

I dagarna två hade jag världens bästa Anna på besök. Hon är i USA på beök med bröllop till helgen och jag passade på att kidnappa henne i måndags.

Annapolis visade inte sin bästa sida, det var ganska så kallt och blåste ordentligt... Vi strosade dock runt i stan och luktade och tittade på alla fina blommor som blommar, drack en kopp kaffe på City Dock och åt en smarrig lunch på Leward Market. Anna och jag sprang en sightseeing runt naval Academy, hade dock trott att fler Navy-studenter skulle vara ute och träna. 

Till kvällen myste vi med god mat och vin på båten och det blev en ganska så tidig kväll. Planen att segla på tisdagsförmiddagen var inte lika lockande när vi vaknade till en gråmulen himmel och ganska så kallt. Jajja, det får bli nästa gång!

Det var otroligt mysigt att få minibesök mitt i vardagen, ni ska veta att alla som vill komma o hälsa på är varmt välkommna!

Kram på er alla!