Snabbjogg i värmen

Linne o shorts! :)

Dagens inlägg kommer att handla om tre saker, värmeböljan som dragit in över oss, mina nya springshorts och pinsamheterna på banken idag..

Vi börjar med värmeböljan som kommit hit. I måndags fick jag mig en chock när jag skulle ner o hämta posten med hundarna. Jag hade jeans och en tröja på mig, när jag kom ut kändes det som en vägg och termometern visade inte mindre än 25 grader! Detta har hållit i sig och igår satt Dennis o Scott ute på altanen med en kall öl i handen och firade hans födelsedag, i shorts o t-shirt!! Idag har det dock varit väldigt fuktigt så det kommer nog komma åska och regn och rensa luften lite..

Mina nyinhandlade springshorts hade premiär idag, lappen åkte bort! Jag hade problem i höstas och köpa springshorts, alla här borta är så fruktansvärt korta för tjejer, och killmodellerna blir så höga i midjan. Det jag var ute efter var ett par klassiska "cykelbyxor" som jag hade när jag var liten, fast i löparmaterial och helst en ficka bakpå. Det fanns verkligen inte, jag letade i fler löparbutiker än jag kunde hitta och insåg att det finns helt enkelt inte. När jag var i Spanien i vintras gick jag in på en löpbutik av ren nyfikenhet, och vips hade de fyra olika modeller (tjejvariant) och alla satt som ett smäck. Till slut valde jag ett par nike och idag var det som sagt premiär! Mycket nöjd måste jag säga! Det blev även marathonlinnet från i höstas, kändes som en riktig sommardag!

Och så var det banken… Idag tänkte jag vara smart o slå två flugor i en smäll. Jag var ner till banken igår för att lösa in en check åt Andy (jo det är sant, checkar är lika vanliga som kontanter och betalkort här, om inte ännu vanligare). Dock kunde den inte lösas in förrän idag så jag tänkte att varför inte springa ner dit, det är ju bara 2-3 km. Så jag la checken och kortet i fickan och sprang ner. 

När jag väl var vid banken och skulle plocka upp checken insåg jag att den hade gått av på hälften, jäklar också! De berättade dock att de kunde tejpa ihop den, så det var ingen fara. Men en liten bit saknades och i ren panik sprang jag ut på parkeringen för att se om den flög ut när jag tog upp den, det visade sig att lilla pappersbiten hade fastnat i min dragkedja på shortsen… Jag blev så stressad så svetten bara sprutade, efter mycket om och så lyckades jag få ut den lilla pappersbiten ur dragkedjan och tejpa ihop allt. Så ingen skada skedd, men jag vet inte om jag vågar sätta min fot där igen… Det var nog första gången de sett en som joggade till banken för att lösa en check, galna utlänningar!!

Snart ska jag ta ut hundarna på en promenad. Ikväll blir det Yoga och imorn laddar jag för en längre löprunda om vädret är ok, känner på mig att det kan regna imorn… Vi får se!

Ha det så gott allesammans! Kram på er alla!