Glad Påsk!

Glad påsk allesammans! 

I fredags gjorde jag en liten tabbe. Jag tog för givet att alla är lediga under Långfredagen men jag tror nu i efterhand att så inte är fallet. Ett flertal personer ringde på jobbnumret och postbilen körde ut post som vanligt. Jag gav mig ut på en lång joggingrunda under eftermiddagen och insåg då att jag kanske borde ha jobbat? Jaja, får ta igen det nästa vecka istället. :)

Det känns lite konstigt för den här påsken firas alldeles på egen hand, varken utan familj eller Andy. Jag har försökt så gott jag kan med att göra huset påskfint med fägglada fjädrar i ris som nu står på bordet och en krans utanför dörren. Tyckte faktiskt att de blev ganska så fina :)

Den här veckan har minst sagt haft kraftiga väderomslag. I måndags snöade det för fullt, det smälte i tisdags och sedan har det varit sol blandat med moln. Idag var det en riktig kanondag, jag kunde känna det redan imorse! Solen sken och det var ett tunt laget av frost på backen. Solen värmde upp och vi hade omkring 15-20 grader under dagen! Jag passade på att fixa en massa i trädgården, krattade en hel del, eldade kvistar som låg utspridda efter att har blåst ner under vintern och planterade blommor i alla krukor jag hittade. Så nu är det ganska så påskfint.

Min smarriga påsklunch!

Dessutom lagade jag mig en påsklunch som smakade alldeles utmärkt, dock saknades sällskap. Det blev ägghalvor med rökt lax med dillkvist, kokt potatis, kallrökt lax, gubbröra och gräddfil med gräslök. Till middag blev det lamm, visst äter vissa lamm till påsken? Inget påskägg har det blivit men jag mumsade på lite mintchoklad iaf! Hemma i Dunderbo har vi en tradition att leta påskägg. Pappa brukar alltid rimma ihop en ledtråd var ägget kan ligga. Vet inte hur långa rimmen blir nuförtiden med både pojkvänner, flickvänner och barnbarn, många ägg att gömma! Imorn är det påskbrunch hemma hos (Kaitie's kille) Kevins föräldrar. Ska bli mysigt, konstigt nog har jag aldrig träffat Kevins familj så det ser jag fram emot! Jag bakade lite bröd nu under kvällen som jag ska ta med tänkte jag! 

Kram på er alla och ha en riktigt härlig påsk!