Nu är det jul igen?

I helgen fick jag ett sms från syster hemma i Sverige. Hon berättade att julkänslan hade infunnit sig på Tulpanvägen. Barnen sprang runt i sina pepparkaksdräkter som numera agerar pyjamasar, snön dalade och tomtegröten stod på spisen. När jag kom hem till PA i söndags kan jag säga att julkänslan fanns även här.

I måndags morse började det snöa, och det slutade inte på hela dagen. Stora fina flingor föll till marken, precis som man vill att det ska vara under julen. Jag tände en brasa och myste med en kopp te! Det kändes dock lite konstigt med tanke på att det är slutet på mars och normalt sett är vår här. Förra året, den 25 mars, var det 18 grader och sol. 

Snön smälte dock bort ganska så snabbt och idag är det rena rama vårkänslan. Jag var ute och sprang en runda imorse innan jag började jobba och solen värmde så gott, en helt underbart sätt att starta dagen. jag ska snart ge mig ut på dagens andra runda, och sedan är det Yoga ikväll. 

Vårväder nu, såg att tulpanerna som jag planterade förra året är på väg upp!

Andy är nu nere i Bahamas tillsammans med sin pappa o kompis Andy Stauss. De ska segla en båt hem till Chesapeake. Jag kan tänka mig att seglingen kommer att bli ganska så kall, speciellt under nätterna! De hoppas segla ut imorn bitti och det kommer ta ungefär fem dagar om allt går som det ska. Huset är ensamt utan min kära!