Underbara Sverige

Jag och Andy  är nu tillbaka i USA efter en vecka i Sverige.

Den 28 Februari tog jag bussen upp till NYC för att sedan åka ut till EWRoch flyga till London. Det var en intensiv helg och vecka tillsammans med mina kollegor. Under helgen var det ett seminarium i Guildford, strax utanför London. Jag o Andy ska hålla ett liknande seminarium nu i helgen i Annapolis och det var skönt att ha sett hur det gick till i England. Följande vecka var jag nere i Cowes på WCC kontoret. Jag lärde mig en massa och det var skönt att se hur deras rutiner är. Framförallt var det skönt att få träffa de som jobbar där och det är nu roligare att skicka mail och veta att det är "Martine " jag mailar och inte bara en epostadress. 

Helgen efter Cowes hängde jag i London tillsammans med Sara och sedan bar det av till Sverige. Som vanligt försöker jag att inte planera allt för mycket när jag är hemma men på något sätt går det väldigt dåligt. Jag vill ju hinna med att träffa alla när jag väl är där. Det blev Uppsala med Johanna, lunch med Ida o Anna, besök av Cicci, fika med Björn, begravning och mys hos Malin Hahre i Köping, besök av moster och hennes tjej Leona, några dagar med mormor, häng med syster o hennes kids, middag med Ida o Vinnars i Uppsala och däremellan försökte vi jobba! :) Inte alls mycket planerat, eller hur? Jag måste säga att det var ganska så skönt att bara vara hemma på lördagen innan vi skulle åka, mamma lagade hjortfile, vi tände i kaminen och hann med att packa i lugn och ro.

Denna cykel längtar nog till våren mer än någon annan... :)

Till sommaren kommer jag och Andy hem och då är vi hemma längre. Då ska vi hinna med att se alla nära o kära, spendera dagar i Sthlm och inte flänga runt så mycket. Det ser jag fram emot!

Nu är vi tillbaka hos Andys pappa. Igår under eftermiddagen började det snöa vilket var väldigt otippat. De har haft omkring tio grader här de senaste dagarna men igår blev det kallt och snöade. Stora fina flingor kom ner men tyvärr är det varmt i marken så det kommer nog att smälta under dagen. Till helgen åker vi ner till Annapolis för att hålla "Ocean Sailing Seminar" och sedan flyger Andy ner till Bahamas för att segla en båt tillbak till Chesapeake Bay. Kommer jag någonsin få se min man?