London med fina Sara!

Oj vad jag inte har skrivit har pa lange... Vad har hant med mig?

Jag skyller pa att jag har haft mycket for mig, men vet att det ar en mycket dalig ursakt... Just nu sitter jag hemma hos Johanna i Uppsala, hon har redan akt pa jobb och Andy ligger och sover.

Mia Sara1.jpg

Det jag hade tankt och skriva om idag ar min helg i London tillsammans med underbara Sara. Efter att spenderat en vecka nere i Cowes pa World Cruising Clubs kontor med upplarning och traffa kollegor bar det av mot London. Det tog sin lilla tid att ta sig fran on, forst en farja over till fastlandet, buss till stationen, tag till London och Waterloostationen, svart linje till Clapham South och sedan en kortare promenad hem till Sara. Men det var det vart! 

Vi hade en fantastisk helg tillsammans. Jag kom dit runt sju pa fredagskvallen och Sara o hennes kille hade forberett en Thai curry och mitt "inflyttnings-utflyttningsvin" tog snabbt slut. :)

Pa lordagen var det lite sightseeing. Forst Borough Market dar vi var mycket imponerade av utbudet, och som vi sa en gang under simtiden "vi sag till att smaka pa alla standen". :) Det blev ett hopplock av mat och picknick utanfor den narliggande kyrkan. Sedan bar det av mot British Museum dar vi knatade runt ett par timmar. Vi la marke till att de flesta grekiska statyer hade ett leende pa lapparna och manga nasor saknades. Fordelen i London ar att de flesta museer ar gratis, nackdelen ar att valdigt manga besoker museerna under en lordag och det var inte bara vi dar...

Till kvallen motte vi Sara's kille och hans grabbkompisar vid en bar. Vi skulle hem till en av grabbarna o kolla in hans nya lagenhet men vi blev dar anda fram till smatimmarna. Vi bestallde hem curry och at pa vardagsrumsgolvet och hade en valdigt mysig kvall.

Tyvarr var jag tvungen att aka (alldeles for) tidigt pa sondagsmorgonen for att hinna med flyget hem till Sverige. Men det var inte sa svart for pa flygplatsen hade jag Andy, Syster Frida o hennes son Emil som vantade pa mig. Och nu sitter jag har, i Uppsala, redo att ge mig ut pa en loprunda sa fort sjusovaren vaknar... :)

Ha det sa gott allesammans. Till sommaren ar jag hemma langre och lovar att halsa pa alla nara o kara! Denna gangen ar det lite for kort tid for att hinna med nagot over huvudtaget...