Jump Up!

St-Lucia-Gros-Islet012.jpg

Den här boggen var skriven 21 December

Igår var jag och Andy äntligen på Gros Islets Jump Up. Efter att ha vart i St. Lucia i fem år i rad nu och jobbat för ARC har det aldrig passat att gå dit, vi har antingen jobbat sena fredagskvällar, eller tidiga lördagsmorgnar, eller helt enkelt varit för trötta.

Jump Up är eft street Party i grannbyn Gros Islet, ca fem minuters promenad från vårt hotell. Varje fredagskväll drar de fram grillar, stänger av vägen för bilar och fyller alla kylar med kall öl. Musiken pumpade och ikväll spelades en blandning av 90-tals hits (tänkte på Johanna och mitt 90-tals band som speladesflitigt under de långa bilfärderna i Nya Zealand!) och island musik. Hade det inte varit för att vi skulle upp tidigt på lördagen och ha en lång dag med jobb inför lördagskvällens prisutdelning hade jag dansat natten lång och druckit alldeles för många öl. Nu kom vi hem strax innan elva vilket faktiskt inte var helt illa!

kram på er alla!