I poolen :)

Igår var jag i poolen för första gången på mycket länge..

På senare tid har det skapats ett sug inuti mig att böra simma igen, inte alls på samma galna sätt som tidigare, utan lite mer humant denna gång, kanske en gång i veckan eller så. Andy var i Pittsburgh ett par dagar och jag hade inget bättre för mig så jag hoppade på cykel och åkte till närmsta pool...

Jag insåg dock försent att jag var tvungen att både cykla och korsa dödens väg och det kändes otroligt att jag kom både dit och hem levande. Som alla säkert har förstått är inte USA, eller Annapolis, den cykelsäkraste staden. Det fanns ingen bakväg till poolen, utan jag var tvungen att attackera de stora vägen. Jag cyklade på tre och fyrfyliga vägar med stora truckar och bilar som susade förbi. För att kunna svänga vänster måste jag cykla in genom dessa filer och lägga mig i mittfilen, sedan korsa en fyrfilig (totalt åtta om man räknar båda hållen) väg och cykla av bara tusan så jag hann fram innan det slog om till rött. Helt galet att det inte finns något alternativ, bilen eller stanna hemma!

När jag väl gled ner i poolen (det är förbjudet att dyka, man kan ju slå i huvudet...) och började simma kändes det fantastiskt, i alla fall de första 50 metrarna. Sedan började armar, axlar och triceps bränna, haha! Längesedan jag simmade! Jag skrapade ihop hela 2000 m, mest fritt men även lite bröstsim och ryggsim, lite dolme (vem är dolme Ekis?) och några 50:or fart Det kommer nog bli mer simning till vintern, men måste försöka hitta en annan pool bara! Ger mig inte ut på denna dödens väg igen!

Hur tränar ni alla därhemma, har ni några roliga alternativ jag borde prova på?

Kram på er alla