5 dagar kvar!

Nu börjar det närma sig, det är bara fem dagar kvar till jag och Andy ska springa Baltimore Marathon. Vår vän Micha ska springa med oss vilket ska bli super, hans första marathon!

Imorse var jag ute på en intervalljogg runt Annapolis, alltid skönt att springa innan staden vaknar till liv. Just nu pågår båtmässan här i Annapolis så det är kaos inne i stan, förutom morgnarna då alla ligger och sover! Benen känns pigga och jag är riktigt taggad inför maran!! 

Ska bli spännande att se vad det blir för väder, oktober här i Maryland kan bjuda på lite vad som helst. För ett par dagar sedan var det 28 grader och stekande sol, igår var det 15 grader och regn. Imorse var jag klädd i långa löptajts, långtröja, vantar och sjal... :) Om det blir väder liknade detta kommer jag bli mycket nöjd, hellre 15 grader än 30 om jag får välja!!

IMG_1664.JPG

Jag o Andy på löptur runt Marstrand i somras... :)