Långhelg i Sthlm!

mia.jpg

Mia i Sthlm, Foto: Frida Karlsson

Jag och Andy är nu redo att segla ut från Sthlm och in i Mälaren. Vilka fantastiska dagar vi haft, tillsammans med vänner och familj i våran favoritstad!

"Inseglingen" till Sthm blev inte riktigt som vi tänkt oss, bilden i våra huvuden innehöll strålande sol, vi kommer in i staden under full segel och solen blänker i seglen. Istället öste regnet ner, ingen vind så vi var tvungna att gå för motor, och vi tog oss in till Wasahamnen så fort vi bara kunde.. Jaja, vad gör väl det, vi var ju i Sthlm!

IMGP3712.JPG

På väg mot Sthlm! :)

Regnet höll i sig ända fram till lördagskvällen. Vi bjöd över två vänner, Kristina och Fredrik, till båten fredag kväll, men istället blev det middag hemma i deras nyrenoverad lgh, inte helt fel! I lördags började vårt "Öppet Hus" och Lisa, Johanna, Karin, Jennie och Ullis kom och mös, åt en massa soppa och bröd och det var otroligt kul att få visa upp båten! I lördags kom Nishi o Daniela över, syster o hennes kids, moster med sin Leona och morbror Örjan och Millan. Måste säga att det var aningen fullt, men det var otroligt kul med full båt. Det blev en kort segleltur i hamnen och Emil var helt fascinerad! Igår passade jag och Andy på att köra en långrunda i Sthlm, tror det blev runt 27 km, söder, nackaskogen, sickla, söder igen och tillbaka till Djurgården via Gamla Stan. Känns som att maran kommer kunna gå ganska så okej, men nog var vi trötta allt!

Idag ska vi som sagt segla in i Mälaren, hoppas på vindar så vi faktiskt kan segla men det verkar som att det kommer bli mest motor. Nu är det inte långt kvar på vår fantastiska resa!

Tack alla för att ni kom över i helgen och myste med oss, vi uppskattade det verkligen! Och för er som inte hade tid, vi ses framöver, båten kommer nu ligga i Västerås och vi måste passera Sthlm för att komma vidare nästa gång!

IMG_1854.JPG
mia+emil.jpg

Jag och Emil hissar segel!

Foto: Frida Karlsson

Kram på er alla!