Oväder

Igår ringde mamma mig och frågade om vi var okej. Hon hade följt de svenska nyheterna och hört om värmeböljan och stormen om drog in över östkusten i helgen.

Jag och Andy spenderade helgen nere i Annapolis för att träffa vår vän Matt. Under fredagen var värmen nästintill ohållbar, det var dryga 104F vilket är runt 40C (med hög luftfuktighet), värmerekord! Det gick inte att vara utomhus! Natten till lördagen passade vi på att sova på Adams båt då han har AC och Dennis har inte på sin båt. När jag vaknade lördag morgon hade jag ett svagt minne av att jag hörde AC stängdes av under natten, men inget mer. Sov som en prinsessa.

Andy och Adam, och resan av Annapolis för den delen, sov visst inte lika gott som mig. Årets storm hade dragit in över östkusten i USA. Stora delar av stan var utan ström inklusive Adams marina. Träd låg överallt och telefonledningar hade kommit ner med dem... Det verkar som att det kommer ta antal dagar innan strömmen är tillbaka för många.

Annars är allt bra här borta! Värmen är dock ett stort problem för mig men det gäller att hålla sig inomhus, vare sig man vill eller inte. Springa är svårt, men vi ska nog ut på en cykeltur idag, borde gå bra bara vi laddar med en massa vatten!

Ha det så gott hemma!