100 % rätt och friskförklarad

IMGP0524.JPG

Mycket som ska fixas när jag numera är laglig i detta land. Det första projektet var körkort, men det var lite mer komplicerat än beräknat. För att kunna påvisa adress var jag tvungen att bifoga två postade kuvert med min adress vilket jag inte hade. Dessutom kunde man endast betala via money order eller check, så det var bara att vända på klacken och komma tillbaka en annan dag.

Dessutom var jag tvungen att åka till doktorn och bli friskförklarad, ännu en gång (det räckte visst inte att jag spenderade över 3000 kr på en hälsoundersökning i Sverige för att få mitt green card). Jag hoppade på ett ben, nuddade näsan med pekfingrarna med ögonen stängda, kollade syn och hörsel etc etc. Jag har även tagit skrivtestet och det kändes bra att få 100% rätt. Dock inte så svårt när det endast var 18 frågor och en av frågorna var vad som är svårast att se i mörker (alternativen var andra bilar, gatlyktor, gångare eller vägskyltar...) Nu är det bara att boka uppkörning, men känner på mig att det inte kommer att ske förrän till hösten när jag är tillbaka.

Denna vecka har varit Annapolis, fixar upp Andys pappas båt inför våren. Jag har lackat trä, vi har målat botten, buffat och vaxat och nu skiner den så fint! Vädret har varit fint men i måndags blev det lite väl varmt, över 30 grader och svetten rann!

IMG_0234.JPG
IMG_0209.JPG

På fredag ska det vara stor fest i stan för Matt som har lykats med bedriften att segla ensam, non-stop runt Nord- och Sydamerika. Han korsade sin egen startlinje igår och planerar som sagt att kliva i land i stan på lördag runt tolv. Ska bli otroligt häftigt att träffa honom igen!