Några dagar kvar...

Tiden går fort här nere i Nanny Cay. Jag har varit här i snart två veckor och det har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna...

Alla båtar som lämnade USA har nästan kommit ner, de sista (som inte har stannat på vägen i Bermuda) borde komma ner under dagen. En av våra uppgifter här nere är att välkomna båtar när de kommer in till marinan, oavsett vilken tid på dygnet de kommer. Vi sover med radion bredvid oss så vi kan höra om de ropar oss. I morse hade vi tur, klockan stod på sex och fem i sex hörde jag första båten på radion. Sedan dess har vi välkomnat fyra båtar och har ett par till som kommer in strax. 

Under dagarna är det allt från email, svara på frågor, prata med folk, ladda upp bilder, fotografera, planera och se till så att är fixat inför kvällen event, med andra ord inte mycket tid ledigt... I fredags hade vi den första happy hour med pizza vid stranden, i lördags var det happy hour med godaste bbq på stranden och likadant i söndags. I måndags kväll var det prizegiving med en buffé vid marinans restaurang.. Fullt upp med andra ord, men otroligt kul och många trevliga människor!

Igår kväll hade vi äntligen lite tid för oss själva, en båt kom in vid kl 18 men efter det hade vi tid att gå ut och äta en god middag bara jag och Andy. Efter det bjöd vi in oss själva till Blackbird och hade en jättetrevlig kväll med Michael som är kapten på båten. Ett glas vin blev flera men tack vare Andy kom vi inte tillbaka till rummet alltför sent. 

På fredag ska jag och Andy till Dominica på semester, åh vad vi längtar!!! Kram på er alla!
 Happy Hour vid stranden under fredagskvällen
 Andy spanar efter en båt som är på väg in...
 Jag o Andy nere på stranden i väntan på en båt... 
 Hjälper båtarna att lägga till och alla får en kall romdrink när de kliver iland... :)