100års-kalas!

I helgen var det dags för Au Pair reunion i Sthlm och vad passade bättre än att fira våra kära 25-åringar! 25*4=100, ett 100års-kalas helt enkelt.
Helgen började med en långpromenad i skogen med Karin och Fia, utgångspunkten var Karins hus och slutdestionation var Sickla köpcenter där vin och mat skulle inhandlas inför kvällen. Väl på systemet insåg vi att det var stängt, en lördag.. Varför? Vi blev så snopna att det var helgdag men lyckades skrapa ihop halvfulla boxar från oss alla så vin blev det till maten!
Vad gör man inte om man inte har kavel? Afrikas fot går minst lika bra! Lisa bakar och Karin fixar i bakgrunden.
Vilken tur att vi hittade några halvtomma boxar hemma, annars hade det blivit en middag utan vin!
 Paketöppning till 25åringarna gick i julens tecken. Lisa är gömd bakom julpappret ;) Karin ser antingen förvånad eller avundsjuk ut.. 
Johanna, Lisa, Karin och Jennie!
Kales drog igång hemma hos Johanna som bor i Kungshamra. Med på kalaset var Johanna, Lisa, Jennie, Karin (som alla fyllde 25), och gäster var jag, Fia och Emmelie! :) Pizzabakning och kladdkaka stod på menyn, men efter fulla magar sparde vi kladdkakan till söndagens brunch! Det blev utgång på East och en supersnabbis på Oxid innan vi åkte hem för vår skönhetssömn..
Söndagen var som sagt brunsch, en ävldigt lång sådan... Och en väldigt god sådan, allt från ägg, pancaces, fil o musli, melon, scones, kladdkaka, nötter etc. maten stod framme ända till kl sex på kvällen! :)
Är vi lite småtrötta dagen efter måntro? Sicken smarrig brunch!
Vilken fin kaka!!
En mycket fin helg med de underbara vännerna! Det gör vi om snart igen!!