Ny utmaning!

Jag har idag gått och köpt mig ett par längdskidor på Stadium. 

Andy har anmält sig till Vasaloppet och jag har förhoppningen att köra det om ett par år. Sthlm är så himla underbart nu med alla denna snö, så det känns ju nästan dumt att inte inviga sin karriär som längdskidåkare här och nu. 

För ett par dagar sen var jag ner på Inter Sport för att höra mig för, men de hade endast tre par (inte tre modeller, utan tre par skidor) kvar och det visade sig inte finnas bättre utbud på någon annan butik heller. Svaret jag fick idag på Stadium var att de endast hade de superbasic o de superbra (=superdyra) kvar... Men, där mellan skidorna stod ett par fina par och lyste och de visade sig passa mig alldeles utmärkt, killen var nog lika förvånad som jag.

Jag har nu efter att ha kollat på ett par instruktionsvideosar lärt mig hur vallan ska på, i alla fall i teorin. Vi får se om det är lika lätt i praktiken (vilket jag tvivlar på...)

Få se om jag får på någon valla idag, då kanske det blir att ge sig ut i spåret imorn, spännande!!