Sverige!

Nu har jag varit hemma i snart en o en halv vecka, och det är redan dags att åka igen! 

Jag har varit extremt dålig på att ta bilder nu när jag varit hemma. Även om jag har hittat på en massa har inte kameran fyllts, bättring på det nästa gång!

Jag har i alla fall lite kort från våra sista dagar i USA. Andys kompis Ryan o hans tjej Kristin kom ner och hälsade på oss och vi passade på att göra Halloweenpumpor, mycket roande!!
 Otroligt skoj, visst blev de fina?

Dagen efter att jag kom hem till Dunderbo passade jag, mamma o lillayster på att åka ut i skogen för att skörda den sista svampen inför vintern! Otroligt nog lyckades vi hitta två överfulla korgar med trattisar, och veckan efter när mamma o jag åkte upp blev det två till korgar! Inte illa!!
 Vi hittade ett par kantareller så när vi kom hem mumsade vi på smörstekta kantareller, så underbart!
 Vissa är raka o andra är krokiga! Charmigt!
Kan ni se alla svampar? Det gäller att ta på sig svampglasögonen, omöjligt att se till en början!
Lisa, jag o alla svampar!
De övre bilderna är systers lille Emil o kusin Leona! På nedre bilden är systers Thilde o Emil!

Jag har verkligen haft underbara dagar här hemma men imorn bär det som sagt av till Las Palmas för dryga två veckors jobb. Jag ska jobba för World Cruising Club, ett stort cruising ralley där över 250 båtar ska segla över Atlanten. Nu blir det jobb under starten i Las Palmas, och sedan i December åker jag ner till St. Lucia för att jobba vid mållinjen! en kul höst att se fram emot!!! :)