Las Palmas, ARC 2010

I början av November var jag nere i Las Palmas och jobbade för ARC 2010. 235 båtar skulle tillsammans segla över Atlanten och som ni kan förstå var det en hel det att fixa. Vi var tjugo stycken som jobbade, ett riktigt härligt gäng. Här kommer ett par bilder..
En fin saltmålning utanför vårt kontor och butik, tyvärr öste regnet ner dagen efter den gjordes...
 Maskerad, hela ARC-gänget utklädda till seglare! :)
Under söndagen jobbade vi bara halvdag så vi passade på att åka upp i bergen, mycket vackert!
En kväll utan den gula tröjan! :)
Happy Hour, seglare gillar visst gratis öl! Tara & Georg bakom baren
Olivier, jag o Annika kollade in starten från vägen
Många båtar var det...

Nu har jag varit hemma över en vecka, tiden går så grymt fort och på lördag är det dags att sticka iväg igen. Jag åker till London på lördag och hälsar på min underbara Sara, sen bär det av mot St. Lucia för målgången av ARC på söndag morgon.

Kram på er alla!