Nu var det väldigt länge sen jag skrev i denna blogg och det är egentligen av två anledningar... Den första och största är att det inte hänt så mkt här på senaste tiden som är intressant att skriva om och för det andra så har vi haft fulla dagar den senaste månaden..

De här tre bilderna sammanfattar den senaste månaden ganska så bra, det är träning och båtjobb och ännu mer träning och båtjobb som vi pysslat med!
 Andy och Dennis borrar ett 5 cm stort hål i båten för att installera vårat vindroder...
Sågar ut luckorna till våran nybyggda inredning :)
Jag och Andy efter en löprunda! Dags för frukost, därför vi är så glada.. :)  
(ursäkta att det är så dålig kvalitet på kortet...)
Som ni säkert redan vet tränar jag och Andy för ett Halft Iron Man (2 km simning, 9 mil cykling och 21 km löpning) som vi ska köra i början av oktober. Det har varit svårt att träna i värmen som varit och vi har insett att morgnarna är den bästa tiden. I fredags var vi upp kl 04.30 för att hinna med en 18 km runda innan Andy skulle på jobb, en mycket fin morgon! I morse var jag mindre smart och gav mig ut kl. 08.30 och solen var redan uppe och stekte. Den halvliter vatten jag hade med mig hade jag nog svettats ut innan jag ens hunnit komma ett kvarter och i fortsättningen kommer det bli tidiga morgnar för träning! Jag har skapat en blogg till mitt race där ni kan följa träning och insamling till LiveStrong foundation, http://mialivestrong.blogspot.com

Annars har det som sagt inte hänt så mycket, vi jobbar mycket och ofta på vår båt och den långa listan blir mindre, tro det eller ej. De två veckorna vi hoppades på att det skulle ta är nu redan 5 veckor, och vi har nog ett par veckor kvar att jobba på vår båt. En dag förra veckan tog jag och Andy dock "semester" och åkte upp till Baltimore en kväll. Vi har kommit i kontakt med en skulptör och han erbjöd oss att låna hans verkstad för att böja våra chainplates. Så en riktig semester var det egentligen inte, men kvällen fortsatte i deras galleri där vi blev bjudna på god mat och gott vin! Skönt med lite miljöombyte! :)
Rodney och Andy böjer våra chainplates.. (delar av ett av Rodneys kommande projekt i bakgrunden...)
I helgen har Andy, hans pappa och tre andra pappor och söner haft sin årliga Father & Son cruise, 8 grabbar och alldeles för mcyket öl, jag är glad att jag är kvar i Annapolis... :)

Kram på er alla därhemma! Glöm inte att kolla in LiveStrong-bloggen!!