Sverige!

Jag är som sagt tillabaka i Annapolis nu efter underbara veckor hemma i Sverige! Som vanligt möttes jag av regn på Arlanda, är det någonsin sol där? Min kära mor kom och hämtade mig på Arlanda och skämde bort mig med en termos kaffe och nybakat bröd, inte illa start på semestern! :)

De första dagarna spenderade jag hemma i Dunderbo där jag mös med familjen. Syster med familj och Moster med familj kom och hälsade på över helgen så det blev ett stort familjekalas som varade ett par dagar.
Kusin Leona och systers lilla Emil älskar att leka med vatten! Mycket bus hemma i Dunderbo blev det!
Jag Leona och Mormor njuter av det underbara vädret!
Lillebrors tjej Klara, mamma och jag åkte och plockade Liljekonvaljer!
Det gick inte så bra för mamma i uno... haha!
Mors Dag firades med en mumsig chokladtårta!

Efter ett par sköna dagar hemma i Dunderbo var det dags att bege mig till Stockholm för att träffa lite kompisar. Det blev en kväll tillsammans med Kristina. Picknick vid Årstaviken med sallad och vin, kunde inte bli så mycket bättre!
 Dagen efter fick jag låna en cykel av Kristina så jag cyklade runt hela dagen! Stockholm var fullt av folk och galna studentflak som åkte runt inne i stan!
Jag hade en mysig lunch nere vid Djurgårdskanalen :)
På kvällen blev det mys med Gurly, Nishi och Maria, kompisar från klassen på Södertörn. Det blev en picknick i Humlegården med alldeles för mycket gott!

Under Fredagen strosade jag och Gurly runt på stan och kollade på kläder och lunchade på Söder, båda glada att skolan var över för sommaren! På kvällen skulle Gurly och hennes kille Andrew hänga med ut och grilla i Dudnerbo men vi kom inte ut dit förrän vid nio på kvällen. En tågolycka försenade alla tåg antal timmar men vi åt en god middag på Söder medan vi väntade!
Mmmmm!
Mysig picknick med Ullis i Enköpings Klosterpark! Så klart var hon ute och spanade efter blommor! :)

Johanna kom och hälsade på mig ett par dagar! Det fina vädret höll i sig så vi åkte och badade i Tortunagropen, ett kalkbrott som ligger mitt ute i skogen mellan Dunderbo och Västerås!
På eftermiddagen var det dags för vår årliga försommapicknick! Så klart blev det en massa jordgubbar och vin, sallad, bröd, bullar och annat mums! Nästa år är det tioårs-jubileum!
Så här kan det gå när man har picknick med vin.. :)
Jag och Johanna gjorde sedan sällskap till Uppsala och hälsade på hennes gammelfaster som bor uppe i Gränby. Hon blev så glad för besöket och vi blev bjudna på kaffe o mackor!

På onsdagskvällen var jag hemma hos Cicci och hälsade på. Vi tog en långpromenad ut till Nyby och grillade hemma hos hennes föräldrar, alldeles för mycket gott! Så underbart att få en helkväll med Cicci, det var längesen!

Jag hann med ett andra besök till Stockholm under vecka 23. Dagen började med mys ute i Vaxhom där Gurlys föräldrar bor. Vi satt ute på klipporna och Gurly var den enda som var modig nog att hoppa i och bada! Vi fick oss sedan en guidad rundvandring av Vaxholm och mumsade hemmagjord glass inne i hamnen!
På kvällen blev det middag tillsammans med Emmy och Daniela, två andra kompisar från Södertörn! Vi käkade god mat och drack gott vin på Vapiano!!
Emmy o Daniela!
Jag hann även med att svänga förbi Trädgården och träffa Daniel och några andra vänner från klassen på Södertörn. Daniel var den som räddade mig genom ekonomi-kurserna! Utan honom hade jag garanterat inte klarat dem!!

Under fredagen (den 11 Juni) var det dags för höjdpunkten, nämligen Sthlm Jazzfestival tillsammans med Johanna och Karin. Det fina vädret från gårdagen var som bortblåst och regnet öste ner när vi vaknade. Vi laddade med regnjackor och så varma kläder vi bara hade. Vi klarade oss undan regnet men det var riktigt kallt! Men kul hade vi!
Lagar matsäck på Hemköp! Mumma!
Karin jag och Johanna
Nils Landgren and the Funk Unit :)
Emil fyllde år när jag var hemma och jag lyckades med att smita in på två födelsedagskalas, både söndagen den 13:e och den 15:e när han faktiskt fyllde. Frida hade bakat sju sortes kakor och efter det var det grillat som gällde! :) Ännu en gång fick jag träffa moster och hennes lilla Leona, och mysa med min härliga mormor! Jag lyckades även med att få med lillebror att springa mil-spåret i Rocklunda, jag blev grymt imponerad att han klarade hela, trots att han hade det lite kämpigt i början! :)
Emil fick fina Converse-skor, vill oxå ha! :)
De sista dagarna innan jag åkte hem hann jag med ett sista besök i Uppsala för att träffa gamla simtjejerna Ida, Anna och Anna. Tyvärr var Sara kvar i London så hon kunde inte vara med! Vi började med en god frukost hemma hos Ida och sedan blev det lunch bestående av hemmarullad sushi! En slö dag tillsammans med de underbara! Jag sov över hemma hos Anna på kvällen och vi hann med en springrunda, så skönt efter alla mat som ätits under dagen!
Nu är jag som sagt tillbaka i USA. Imorn kväll ska jag o Andy tillsammans med hans föräldrar segla en båt upp till Newport, ska bli mysigt att se hans familj igen och skönt att komma ut på vattnet! Det kommer ta cirka tre-fyra dagar. 

Det var helt underbart att vara hemma och jag hade nog kunnat stanna ett par veckor till!
Ha det bra allesammans!