Blue Angles

I onsdags var vi ute på vattnet, tillsammans med alla andra i Annapolis.. 
Varje år har Blue Angles en stor flygshow i Annapolis i samband med Naval Academys graduation... Alla passar på att se showen från vatten så hamnen är full av båtar :)
Jag o Andy hade bjudit med hans jobbkompisar ut, och Andys kompis Adam hade sina föräldrar och Andys föräldrar på sin båt... Det var varmt och skönt, men jag måste erkänna att en showen var faktiskt inte så häftig som alla andra tyckte.. De flög lågt, snurrade runt och lät som bara den. Vi hade iaf en skön dag på vatten och en god middag på kvällen då vi firade Adams födelsedag..

I tisdags kvall lånade jag och Andy två kajaker och paddlade upp längs med Spa Creek. Så himla mysigt! Jag tror att bilden säger mer än vad jag kan beskriva... :)