Åh så mysigt!

I helgen hade jag och Andy finfrämmande! Kristina, en simmarkompis från den gamla goda Enköpingstiden, kom och hälsade på oss fredag-måndag.

Kristina var på affärsresa (visst låter det mäktigt) här i USA, Atlanta förra veckan och Wisconsin denna vecka. Hon hade inga planer för helgen så hon passade på att komma och hälsa på mig och Andy över helgen.. Det blev lite tajt då våran båt inte var tillbaka, men Andy kom ner till Norfolk och bytte av mig och jag körde hem till Annapolis i fredags. 


Både Kristina och jag var helt slut på fredagen, jag efter fem timmars körning och hon efter en intensiv vecka. Vi njöt av gott vin och hemlagad pizza och snackade skit hela natten lång. På lördagen kom Andy och Dennis tillbaka med vår båt.
Jag o Kristina blev upphämtade inne i stan efter att vi myst med en kopp kaffe i solen. På eftermiddagen var vi ut med Adams båt och seglade ett par timmar och på kvällen lagade vi goda burgare i marinan. 
Vi hade en mycket lugn och skön helg, under söndagen tog vi vår båt upp längs Spa Creek och hade en mysig picknick tillsammans med Andys familj och helgen avslutades med god mat på en tapasrestaurang... Helt underbar helg! Så kul att träffa Kristina igen och! 
 Denna vecka är fullt ös igen... Mkt skola, min b-uppsats i Geografi B ska vara inne om två veckor och jag har inte ens börjat än. Jag har även omtenta i min sista ekonomi-kurs att skriva.. Jag ser verkligen fram emot sommarlovet!!

Ha det bra allesammans!!