Spännande OS

Många guld har det blivit i OS än så länge... Jag vet inte vad Sverige hade hoppats på men jag tycker vi varit grymma! Jag har dock inte kunnat se så mycket av svenskarna då USA och Sverige inte prioriterar samma sporter.

Längdskidåkning verkar inte existera på de amerikanska tv-kanalerna. Det har inte visats och de har inte nämnt de någonstans. Curling däremot, matcherna sänds live varje kväll. Jag och Andy har blivit riktiga hejjare på förstå reglerna och taktiken bakom. Sverige hade en grym match igår mot Storbrittanien, riktigt spännande mot slutet! Andys farmor är dock inte lika entusiastisk när curling visas, hennes kommentar "this is the wierdest thing" och hans farfar fortsättar att fråga samma frågor gång på gång!

Hockeymatcherna har inte sänts på de bästa tider, jag stannade uppe och kollade på Swe-Fin men somnade innan nattens match ens hade börjat.. Någon som såg Kanada-Ryssland? Grym match med mål efter mål, kanadensarna är heta, kanske de vinner hela OS, vore skoj när de är på hemmaplan!!

Vad annars händer här nere? Nate o Ryan var här och hälsade på i en vecka... Galet men roligt! De brännde pengar (och vann lite) på kasinot, vi bowlade, vi var över till Ryans farbor i Ft.Lauderdale och åt middag och bubblade i lördags och förlorade pengar då Andys farfars häst sprang in som femma... Tyvärr var jag inte så duktigt att komma ihåg kameran men jag lyckades ta ett par bilder iaf!
 
  
  
Både Nate och Ryan somnade.. tufft att vara ute till havs! :)

Grabbarna grus på travbanan.. :)
 Ryan lycklig efter två vinster..
Nu är Andys kompis Pete här ett par dagar och tar en yacht master kurs i Ft. Lauderdale. Jag har inte sett honom på över två år så det är kul att se honom igen! I eftermiddag ska vi ner till ett café, jag ska fortsätta plugga och Andy ska hjälpa Pete med hans uppgifter och inför testet han har på lördag.

Andy har fått ett nytt jobb.. På dagarna jobbar han som engelskalärare och det nya jobbet är på en restaurang.. Allt för att tjäna pengar till vår lilla båt! Restauranen verkar mycket bra, de serverar endast vegan-rätter och ägaren driver den för att hon vill, inte för att tjäna pengar (hennes man äger Hustons Rocket Basket-lag, så pengar finns nog i överflöd där...). All vinst går till animal wellfair. Låter spännande tycker jag.. Han har även fått erbjudande att rigga en båt nere i Miami och det kan förhoppningsvis betala bra! Så fullt ös som vanligt och en massa blandat som händer..

Idag skiner solen så jag ska försöka få på ett till lager lack på båten, sen plugga plugga! Jag har fått lite bilder från mamma o Gurly på vinter-Sverige, så underbart vacker ni har det där hemma!

Ha det bra allesamans, jag saknar Sverige som tusan nu (eller snarare längtar bort från detta Florida!)
Kram kram!!