OS

Många guld har det blivit i OS än så länge... Jag vet inte vad Sverige hade hoppats på men jag tycker vi varit grymma! Jag har dock inte kunnat se så mycket av svenskarna då USA och Sverige inte prioriterar samma sporter.

Längdskidåkning verkar inte existera på de amerikanska tv-kanalerna. Det har inte visats och de har inte nämnt de någonstans. Curling däremot, matcherna sänds live varje kväll. Jag oc Andy har blivit riktiga hejjare på förså reglerna och taktiken bakom. Sverige hade en grym match igår mot Storbrittanien, riktigt spännande mot slutet! Andys farmor är dock inte lika entusiastisk när curling visas, hennes kommentar "this is the wierdest thing"!

Hockeymatcherna har inte sänts på de bästa tider, jag stannade uppe och kollade på Swe-Fin men somnade innan nattens matche ens hade börjat.. Någon som såg Kanada-Ryssland? Grym match med mål efter mål,kanadensarna är heta, kanske de vinner hela OS, vore skoj när de är på hemmaplan!!

Vad annars händer här nere? Nate o Ryan var här och hälsade på i en vecka... Galet men roligt! De brännde pengar (och vann lite) på kasinot, vi var över till Ryans farbor i Ft.Lauderdale och åt middag och bubblade i lördags och förlorade pengar då Andys farfars häst sprang in som femma... Nu är Andys kompis Pete här ett par dagar och tar en yacht master kurs i Ft. Lauderdale. Han bor på vår båt och 

Andy hjälper honom med celestial navigation. Jag pluggar på som sjutton med min geografi-kurs som handlar om GIS, mycket spännande men det tar sin lilla tid!

Andy har fått ett nytt jobb.. På adgarna jobbar han som engelskalärare och på kvällarna som värd/servitris på en restaurang.. Allt för att tjäna pengar till vår lilla båt! Restauranen verkar mycket bra, de serverar endast vegan-rätter och ägaren driver den för att hon vill, inte för att tjäna pengar (hennes man äger Hustons Rocket Basket-lag, så pengar finns nog i överflöd där...). All vinst går till animal wellfair. Låter spännande tycker jag...

Idag skiner solen så jag ska försöka få på ett till lager lack på båten, sen pluga plugga!