Underbara vinter..

Många tycker nog att jag har blivit lite galen.....

Onsdagen förra veckan flög jag och Andy upp till Philadelphia för att hälsa på hans föräldrar. Det var dags att skaka fram vinterjackan och mössan för vi skulle resa till vintern... Vi landade i Philadelphia och möttes av +2 grader. Det var den bästa känslan jag haft på länge. Jag bytte flip flopen mot mina raggsockor och vinterskor, halsduken virades runt halsen, mössa ner över öronen och mina nya vantar!! Luften var så klar, nästan lite krispig och bara att andas in gjorde att jag vaknade till....
Vi landade i Philadelphia i Onsdags förmiddag. Andys mamma o pappa var inne i Philadelphia, så vi tog tåget in och mötte dem i centrum. På torsdagen passade Andy på att åka till kiropraktorn och vi handlade ett par sista minuten-julklappar inför lördagen. På torsdagskvällen var vi och såg filmen Avatar, mycket bra måste jag säga! Ett eneklt budskap som alla borde förstå, och 3D gjorde det hela ännu häftigare! Om ni får chansen borde ni se den!!

På freadgen körde vi in Gail till Philadelphia och passade på att njuta av storstadsatmosfären (det fick mig att sakna sthlm en del!). På kvällen kom Andys kompis Nate ner och hälsade på, och vi var ut med honom och en annan av hans gymnasiekompisar Martha med man på en bra. Andy hade inte sett Martha sen hgh school så det pratades många gamla minnen.. 
Lördagen var julafton för oss. Eftersom vi missade den när vi var nere i Karibien passade vi på att fira nu istället... Andys mamma hade till och med låtit julstrumporna och lite dekoration sitta kvar för oss... :) Jag fick en fin brödbok från Andy med en massa smaskiga recept, mest surdeg. Jag fick aven två roliga pussel, känns som att hans familj lärt kanna mina vanor nu! Jag fick även fina underkläder från Victoria Secret, ett par böcker, flygbiljetterna upp och annt fint! :)

En av fördelarna med vintern är att luften är så klar, och det är så mycket skönare att springa. Jag och Andy tog med oss Oatie ut på ett par rundor, så härligt att byta ut Floridas raka gator med bilar mot en mysig stig i skogen!!!

På måndagen var jag och Andy till hns gamla gymnsieskola och träffade ett par av hans gamla lärare. Andys tyskalärare undrade om vi inte ville prata inför hans klass, om vad vi pysslat med efter gymnasiet. :) Vi var även ute på jeans-shopping och Andy är minst lika kräsen som mig och det tog oss ett par timmar att gå igenom alla affärer... Det blev till slut två par, fortfarande bara ljusa par, men lite tajtaer än förut så jag var glad!!

Underbara dagar i Reading som ni kan höra. Nu är vi tillbaka i Florida och det är dags att sätta igång och fixa med båten för fullt!! Igår var jg nere hela dan och skrapade en del trä utvänding, men insåg snabbt att en värmepistol skulle göra jobbet lättare.. nu ska vi åka till en loppmarknad och se om vi kan göra något fynd!!

Ha det bra allesammans!!