Thindra

Just nu är jag tillbaka på hotellrummet efter ett par härliga timmar ombord på Thindra och är inte alls sugen på att öppna boken om "organisation och organisationer" eller bokföringsprogrammet för att göra en inlämningsuppgift...

Morgonen startade bra med god frukost och gott kaffe. Jag pluggade ett par timmar och var riktigt duktig... Sedan strosade jag ner till marinan för att slutföra mitt uppdrag att dela ut en bild som barnen kan färglägga till julfesten den 15:e. Jag passade på att hälsa på den svenska båten Thindra och blev bjuden på sangria. Ett gäng härliga sthlmare och norrlänningar som har rapporterat via skärgårdsradion hela resan över atlanten.. http://loogna.blogg.se/ För många sangria och timmar senare är jag nu tillbaka på hotellet (efter att ha köpt mig ännu en kokosnöt och druckit) och är inte alls sugen på att skriva om organisationsteorier.. Men det är bara att komma ihåg, jag är faktiskt en student som försöker läsa 45hp denna termin, och får se allt annat runtomkring som bonus... Kom igen nu Mia!

Kram på er alla!