Smink?

Jag kan nog räkna på en hand de gånger jag sminkat mig sedan jag lämnade Sverige. Nu när vi ska ner till Bahamas packade jag med mig sminket ifall vi ska på någon middag eller liknande men man kan se att jag inte är van att packa smink...

Jag kom ihåg maskaran men glömde ögonfransböjaren, jag kom ihåg rouge-borsten men glömde rouge, kom ihåg ögonskuggan men glömde puffen till den.... Jajja, det går väl bra utan!! :)


En till sak när jag ändå skriver, jag hörde den förödande nyheten att Starbucks ska invardera Sverige och öppna på Arlanda. Om de kommer till Sverige är jag beredd att inte komma tillbaka!!! Detta kommer ta död på svenska mysiga caféer, precis som det gjort i USA, alla små lokala caféer kommer glömmas bort och alla kommer med nöje sippa på en soja latte skim med hasselnötssmak och extra grädde och pappersmuggarna fylla sopkorgarna... Jag är besviken!

Imorn hoppas jag o Andy på våra vänners båt och vår trip söderut börjar. Kram på er alla!