Fullspäckat Schema

Idag sitter jag nere i Deltaville med utsikt över vattnet och skriver på min case Study till marknadsföringskursen. Jag o Andy seglade ner hit i förrgår, om ett par dagar ska jag srkiva om själva tripen så håll utkik! :)

Just nu är det helt galet mycket att göra... Här kommer vårt hektiska peliminära schema! :)
v. 43 Mån-tis Segla ner till Deltaville och hälsa på Carlton som vi jobbade för isomras, han har ett hus vid vattnet med en brygga som vi kan lämna båten för en tid.

v.43 Ons-tors Richmond för att hälsa på vår svenska granne Ulla. Ulla har sommarhus i Dunderbo men bor i Richmond, VA. Vi ska hälsa på henne i kväll och ta tåget tillbaka till Annapolis imorn torsdag.

v. 43 Torsdag-Söndag. Andys kusin Blake kommer till Annapolis. Hans universitet Wake Forrest ska spela fotbollsmatch på Naval Academy så vi ska gå o se matchen och ut och partaja i Washington DC på lördagen...

v.44 Måndag. Segla ner till Norfolk med ett gäng på en Mason 44, det kommer ta ett par dagar. Sedan ska vi spendera resten av veckan i Norfolk och förbereda för tripen till Bahamas (och jag plugga!!)

v.45 Måndag. Segla till Bahamas med Jodie, Chad o Clay, tripen kommer ta ca en vecka. Vi hoppas på bra väder så vi kommer iväg i tid.

v. 46 Kommer ner till Bahamas och spenderar ca tre dagar i Marsch Harbour, när vi kommer ner beror lite på väder och vind.

v. 47 Efter Bahamstripen kommer vi spendera ett par dagar hemma hos Andys föräldrar och i Annapolis, och sedan åka ner till båten som är i Deltaville vid Carltons hus. Vi ska rigga om hela båten och sedan segla härifrån ner till Florida så båten kan vara där över vintern...

v.50-51 (6-20 December) St. Lucia. Andy har fått jobb genom "World Cruisng Club", ett event där båtar seglar tillsammans runt jorden. Denna etapp sker från Kanarieöarna till St. Lucia i Caribbean och ca 250 båtar deltar. Andy ska hjälpa till och ta emot båtarna när de kommer till St. Lucia och skriva ett par artiklar om det, jag ska försöka leka fotograf och förhoppningsvis få med ett par bilder i deras tidning.

Som ni kan se är det fullt upp innan jul men det är riktigt skoj!! :) Mitt i allt detta ha jag dock min skola att fixa vilket är betydligt mer än jag trodde då jag anmälde mig till kurserna..

30/10 Hemtenta i Grundläggande företagsekonomi
1/11 Inlämning av hemtetna i Geografi B
4/11 Tenta i "Introduktion till Marknadsföring"
4/ 11 Inlämning av Case Study i "Introduktion till Marknadsföring"
2/11 Ny kurs i Geografi B
5/11 Ny kurs i Företasekonomi A, "Affärsredovisning och Räkneskap"
5/11 Inlämning av Analysuppift 1 Geografi B...

puh! En massa skola men det ska nog gå vägen, på något sätt brukar det alltid lösa sig, hoppas på det även den här gången...

Hoppas att ni har det lite lugnare hemma i Sverige och njuter av hösten!!
Kram på er alla!